Followers

:: Segmen | Santai Blogger 3 ::

Assalamualaikum.

Bersua lagi kita hari ni. Alamak! dah macam rancangan masak memasak bersama chef wan pulak. Entri mengejut adalah disebabkan kena tag dengan Cik Lia Lomi. Cik Lia ajak join segmen. Nasib tak kena jawab soalan banyak. 

++++++++++++++++
Syarat dan terma:

1) Tampal banner ni dan link kan ke entri asal ni.


2) Tuliskan hobi.
Hobi saya ialah memancing, melukis, membuat kacau-bilau. HAHA.

3) Tag dua (2) blogger lain. Alamak!!! saya takut la. Nanti kena belasah dengan dorg. Walau apapun, saya nak jugak tag mereka yang akan belasah saya ni. Mereka ialah: TARAAAA...

4) Tinggalkan link entri ni di ruangan komen link asal. 
-Done-

5) Tak wajib follow blog tersebut. Nak follow pon takpe.
-Dah follow-


-Adios-

28 comments:

Ku Azhar said...

pergh!! memancing seh! slalu mmancing kt ne? hehehe thanks for joining :)

faizal mohd said...

Ku Azhar:

tak la selalu. Bila ada abang2 balik kg. rajin gak la ikut dorang memancing. :) selalu mancing kat kolam berbayar. guna umpan perut ayam. HUHU.

Sama-sama Abah (sebab dorang panggil abah, saya pon ikot la. hehe)

Mohd Azrul Aziim said...

My friend ajak mencandat sotong tapi smp sekarang xdpt ikut. Sedihhh

Syafiq Ahadin said...

syukur tak kena tag. Dah banyak orang tag tak pernah lagi. huhu! disebabkan busy. entri pun sekali sehari je dapat update.

MaYa MustWany said...

melukis???mas dulu suka lukis.tapi sgt tak suka bila mwrna.hihihi

faizal mohd said...

Mohd Azrul Aziim:

Sama la. pernah ada member ajak mencandat kat terengganu. Tapi takut pulak nak pergi. HOHO. Tapi dorang ckp mencandat memang best.

faizal mohd said...

Syafiq Ahadin:

Ko memang. HAHA. Sama la entri sekali sehari. Tapi kentut kat sini berhari-hari. HAHAHA. :)

faizal mohd said...

maya mustwany:

sama la. bila masuk bab mewarna jek hancuss.. nak2 guna watercolour. haha

Cik Lia Lomi said...

hahaha, kesian ye awak terkejut, terima kasih kerana jawab tag Lia..

kacau bilau??..ishishish..

faizal mohd said...

Cik Lia Lomi:

HAHA. No hal la.

Kadang-kadang suka buat orang jadi kusut. HEHE. perangai tak senonoh saya. :p

FarhanahAdzlan said...

melukis?hebakk~dah pro ke blum bab2 melukis ni?haha=)

DiDiE eLa said...

melukis? mesti pandai nieh..mesti lukis cantik..

dd join jugak..dari group 2

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

faizulosman said...

hobi yg best...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

L said...

hehe.. gudluck kepada sesaper yg masuk.. hehe

jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Eida Arina said...

singgah and follow this blog...

dtg dri segmen yg sama ^^

faizal mohd said...

Farhanahadzlan:

Tak la pro. Amatur jek. HEHE

faizal mohd said...

Didie Ela:

sikit-sikit boleh la. HEHE.
Nanti saya singgah blog Didie

faizal mohd said...

Faizul Osman:

Tq Tq. :D

faizal mohd said...

L:

Tq. :)
OK! nanti akan terjah blog L.

faizal mohd said...

Eida Arina:

TQ sebab singgah dan follow. :)

norlia ghani said...

peh. memancing ikan ape dapat? jom lawan memancing. hahaha

faizal mohd said...

norlia ghani:

macam-macam ikan dapat. kadang-kadang anak ikan pon sangkut. HOHO. Jom!!! :)

Eza Boom Boom :) said...

memancing? Eza pun penah buat entry pasal Eza suka memancing. p, sekarang..hobi eza dah lain.. kih3..

Eza singgah dari segmen yang sama...Salam kenal-kenal..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

nita said...

salam perkenalan ~
follow dari segmen yg same ~
singgah balik kalo sudi ye ?
btw , chantek blog awak ! SEGMEN ABAH

faizal mohd said...

Eza Boom Boom:

Alamak! nape tukar hobi pulak. HEHE.

Thanks singgah ye. :)

faizal mohd said...

Nita:

salam perkenalan jugak.
Thanks singgah sini.
InshaALLAH akan singgah semula. :)
Tenkiu. :p

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

faizal mohd said...

Myu:

Thank singgah blog ni. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...