Followers

:: kerana makhluk ini ::

Assalamualaikum.

Selamat hari ahad. Semoga hepi selalu. Entri hari ni adalah untuk mengimbau kenangan dirumah sewa yang lama. Apa-apa pun kena upload gambar dulu. ^.^


Apa tu? Itu adalah cendawan sisir. Kutip banyak-banyak, pastu buat gulai. Goreng pon sodap! HAHA. Tengok! dalam rumah pon boleh bercucuk-tanam. Tak payah guna pasu atau plastic bag pon boleh hidup. =.='

++++++++++++++++++++++++

Itulah. Kalau rumah sewa didiami lelaki, banyak la perkara macam ni berlaku. Actually, atas karpet ni ada sinki bocor dan air menitik ke karpet ni. Seluruh penduduk alam tak sedar pon kewujudan makhluk ni sebab masing-masing sibuk. Ah! alasan je tu.

++++++++++++++++++++++

Tapi ni dirumah sewa lama. Rumah baru kami tak guna karpet. Karpet tu tuan rumah yang punya. Guna tikar getah je. Kaler hijau jugak. Nampak sikit nanti kalau ada entiti-entiti baru yang wujud. Senang nak menyapu. -.-' Kalau tumbuh juga makhluk ni atas tikar getah, entahlah. HAHA


-Adios-

10 comments:

norhafizahalias said...

hahaha... yer ! boleh bayang macam mana keadaan rumah sewa kamo itu... hehehe...

biasa laa.. org bujang kan katakan.. hehehe

Saddila said...

hahaha tak mungkin tumbuh atas tikar getah . giloo .

Dina Ifhami said...

haa , biar betol ?

FarHANa aZwA said...

ish ish....blh mkn ke?

faizal mohd said...

norhafizahalias:

haha. jgn bayangkan yg teruk2 ye. :p
haah. org bujang memang begitu. huhu

faizal mohd said...

saddila:

mane la tau dia muncul jugak.
pengsan sume orang. haha

faizal mohd said...

Dina ifhami:

haha. betul la. tak percaya ke?? :p

faizal mohd said...

Farhana Azwa:

boleh makan tapi lepas makan taktau la ape jadi. hehe :)

angga zhan said...

ish, ,, , apaan tuh ????
hahahah
Nice post...
Komment to my blog please !!!!

faizal mohd said...

Angga Zhan:

di Malaysia, kami panggil cendawan. HEHE :)

Okey. i will

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...