Followers

:: contest nuffnang ::

Assalamualaikum.

Hari ni godek-godek miss nuffy, terbaca la kempen 'TAK NAK'! ni (bukan Nang Nak ye!). Rupa-rupanya, ada contest di dalam artikel tu. Kalau nak tau, jom terjah contest miss nuffy ni.

+++++++++++++++++++++

Contest adalah anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia.
Tema: TAK NAK!
Apa yang perlu dilakukan ialah:

1. Take a photo with the theme of the ‘Tak Nak’ campaign without using cigarettes or cigarette boxes as props

2. Post it on your blog as an update

3. Include key words such as #taknak, photo contest / duit free and smoking kills

4. Link the gayahidupsihat.my

5. Once you have published the post, submit your permalink in the form.

+++++++++++++++++++++++

Hadiah? Memang berbaloi wa cakap lu. HEHE

Grand Price cash-RM 1,000.00
2nd Price cash-RM 700.00
3rd Price cash-RM 500.00
4th Price cash-RM 300
5th Price cash-RM 150
Consolation Price – Voucher Worth RM50.00

++++++++++++++++++++

Contest berakhir 26 December 2011.

Nak godek-godek gambar la. Tu pon kalau ada. Tak pun nak gi tangkap gambar keranda atau kubur. HUHU. 

-Adios-

4 comments:

TiraPengemis said...

da tgk da..hehe

faizal mohd said...

TiraPengemis:

Dah join ke? HEHE :)

::FAIZ FARISH:: said...

Hadiah dia sangat menarik ye

faizal mohd said...

faiz farish:

yup! sangat menarik. boleh shopping. HAHA

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...