Followers

:: 3 SUARA tapi berbeza ::

Assalamualaikum.

Mesti ramai yang monday blues kan hari ni. Meh baca entri saya untuk hari ni. OK! Saya rasa ramai yang dah pernah dengar lagu-lagu daripada album 3 suara kan? Dan ramai jugak yang dah hafal-baik-punya lirik lagu beribu sesalan dari penyanyi yang bernama Jaclyn Victor, Shila Amzah dan Ning Baizura kan. 

+++++++++++++++++++++

Tapi ada satu (1) lagi album yang hampir sama dengan album 3 suara. Tetapi, pelontar suara adalah berbeza daripada yang asal. Lagu-lagu yang terdapat dalam album ini juga tidak sama dengan original tetapi juga dikategorikan sebagai mengasyikkan. Digubah oleh komposer muda terkenal. Album ni baru dilancarkan di pasaran. Sila check di kedai-kedai atau pasaraya berhampiran anda. 
Kalau tak jumpa tu, maknanya SOLD OUT la tu. 

+++++++++++++++++++++

Nak tau album apa? Ni dia ...


Antara lagu hits: berjuta penyesalan dan patah seribu sambung kembali. 
Eh. jangan marah ye. Entri gurau-gurau je. Merawat monday blues korang. HAHA.
Ke bertambah ke-blues-an korang? Sebelum kena hempuk dengan terompah makcik Leha, baik saya lari!!!

-Adios-

34 comments:

Reena Kamarudin said...

hahaha. saya pilih yang kanan sekali sebab nampak noty :)

cik Lia Lomi said...

wah, kerlas aliff irish tu..patah seribu sambung kembali??.ngehhhhhh

Lelaki Ini said...

haha..
sy tak modnay blues!
sy cuti!hehehe
suka2!

dhiera said...

kasi dengar sikit nyanyian dorang~

diana said...

nak dengor depa nyanyi..:p

Cik Rose Cute said...

nak dengar diaorang nyanyi dulu hehehe

Siti Sabariah Hashim said...

nak beli!!!!!!!

faizal mohd said...

Reena Kamarudin:

HAHA. yang noty-noty memang ko suka kan? hehe :)

faizal mohd said...

Lelaki Ini:

selangor cuti hari ni. yeay!!! hehe :)

faizal mohd said...

cik lia lomi:

HAHA. yg tu paling popular. :)
sedap lagu tu. HAHA :)

faizal mohd said...

dhiera:

kena la beli album tu. HEHE

faizal mohd said...

Diana:

Dekat youtube ada kak. HEHE

faizal mohd said...

cik rose cute:

search kat 4shared kak. HUHU :)

faizal mohd said...

siti sabariah hashim:

dapatkan dikedai berhampiran anda. :)

Syafiq Ahadin said...

jadi anak angkat boleh?

Joe_Hans said...

weyh..seyes comel!! nak pinjam sehari bleh? hahaha

CekbOlat-bOlat said...

fuyohhh -_-"

faizal mohd said...

syafiq ahadin:

boleh jek. :D

ko taknak jadikan aku anak angkat ko ke? HAHA. :)

faizal mohd said...

Joe_Hans:

takut ko tak larat je nak jaga dorang nanti. HAHA. :D

faizal mohd said...

cekbolat-bolat:

Fuiyoo jugak. :)

El-Janna said...

hahakk.. amboii

::FAIZ FARISH:: said...

comel sangat

faizal mohd said...

El-Janna:

amboi..amboi..amboi. :D

faizal mohd said...

Faiz Farish:

comel mcm pakcik dia kan? HAHA

zareliqa afiqa said...

Hits nanti lagu depa ni :)

faizal mohd said...

zareliqa afiqa:

semestinya. HAHA

Oakley Frogskins said...

Berjuta penyesalan 1...

faizal mohd said...

Oakley Frogskins:

Sila request di radio2 tempatan. HAHA :)

c'axoera said...

minggu ni takde monday blues sebab monday selangor cottttti hhahaha

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/tuessday-keje-itu-perlu.html

faizal mohd said...

c'axoera:

haha. tu lah. repost utk mggu depan plak la. HEHE :)

angga zhan said...

Comel comel. . . . .
hahahha. . . . .
cool,,, by the way,
Follow and Join my blog please
http://gapekamania.blogspot.com
I'm waiting for you there,.
and don't forget to leave your comment. . . .
I'm already follow your blog....

hyz said...

stylolah aliff.. kecik2 ada aura retis.. hehehe

faizal mohd said...

angga zhan:

already follow your blog too.
:)

faizal mohd said...

hyz:

haha. pengaruh persekitaran tu. HEHE

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...