Followers

:: photographer untuk majlis perkahwinan ::

Assalamualaikum.

Dah terlambat sikit nak update blog hari ni. Almaklumlah, pergi kenduri kahwin rakan di Rantau Panjang, Klang. Biasa la kan kalau perut dah kenyang, hati pun riang dan tetiba pulak mata ni mintak di pejam seminit dua. HAHA

++++++++++++++++++++

Entri hari ni nak promote sesuatu. Cik Rai mintak tolong mempromosikan perniagaan bakal suami beliau. Opss! Apa benda nak di promote tu? Macam tak biasa pulak kan? Kena tepek gambar la dulu. 


Detik Indah Wedding photography menawarkan promosi untuk sesiapa yang nak ambil gambar kahwin. Sesiapa nak kawen tahun depan, dah boleh start rancang apa yang korang perlukan untuk majlis perkahwinan tu nanti. Mana yang belum ada photographer, bolehlah tempah pakej ni.  Antara contoh gambar yang di ambil oleh mereka:

+++++++++++++++++++++++++++

sumber: FB Detik Indah Wedding Photography
++++++++++++++++++++++

Banyak lagi gambar-gambar menarik dan cantik yang diambil oleh mereka. Nak nengok lagi, klik FB Detik Indah Wedding Photography atau nak tanya lebih lanjut, juga boleh lawati website detik indah.  

++++++++++++++++++++++++

Apa tunggu lagi. Kalau berminat, cepat-cepatlah tempah!! kerana 2011 bakal melabuhkan tirainya tak lama lagi ni. Lagi beberapa minggu je. Cepat!!! sebelum terlambat!!! 

-Adios-


6 comments:

Serigala Maroon said...

yeah .. visit them at www.detikindah.com

faizal mohd said...

serigala maroon:

betul tu. lawati web tersebut. :D

Saddila said...

alamak . kahwin . bila tengok gambar kahwin , terasa nak kahwin *gedik baru 18
haha

faizal mohd said...

saddila:

haha. apa tunggu lagi. tempah la sekarang. HEHE.

diwant said...

Salam,
Terima kasih kerana mempromosi brand Detik Indah Photography. Jasamu dikenang huhu...

faizal mohd said...

Diwant:

No hal la. Hehe.
sama-sama. Member-member, apadehal. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...