Followers

:: Contest| I Love My Blog ::

Assalamualaikum. 

Ini bukan entri mengejut. Tidak seperti biasa. Entri kali ini adalah semata-mata nak join contest pejuang cinta. 

Syarat-syarat nak join:
1. Blogger Malaysia -lepas-
2. Mempunyai blog sendiri -lepas-
3. Anda sayang blog anda -lepas-

+++++++++++++++++++++++

Apa yang perlu dilakukan? Jom kita terjah satu persatu benda-benda yang perlu dilakukan. 
1. Buat satu entri bertajuk " contest| I love My Blog " -done-
2. Letak Banner dan buat backlink 

Selamat Datang ke Blog Pejuang Cinta.
-done-
3. Dalam entri nyatakan kenapa anda sayang blog anda.

+++++++++++++++++++++++
kenapa saya sayang blog saya
1. Inilah satu-satunya blog yang saya ada. Medium untuk berkongsi cerita, pengalaman dan pengetahuan. 

2. Blog ini akan dijadikan sebagai kenangan untuk saya bila umur semakin berusia. Mungkin dengan izinNYA, saya dapat berkongsi kenangan ini bersama anak-anak dan cucu-cucu saya. Walaupun blogspot pada ketika itu, mungkin dianggap sebagai sudah 'veteren'.

3. Kerana blog, saya dapat kenal walaupun tidak rapat, beberapa orang rakan. Memang tidak ramai, tapi saya menghargai setiap daripada mereka. Terima kasih kerana sudi menjadi rakan secara maya. 
+++++++++++++++++++++++

4. Letak link entri ini diruangan komen beliau. -done-

Saya nak tag cik rose cute sebab beliau suka join contest. Kan kak kan? Nak tag Syafiq Ahadin tapi beliau sibuk study. Katanya. :)

-Adios-


18 comments:

PeJuAnG CinTa said...

Thanks Join !!!! chaiyok !! ade jugak orang nk join segmen pc erk.. hihi

Syafiq Ahadin said...

memang busy. hehe! lama dah tak join kontest. dah dua bulan kot. huuuu~~ malasssssssss~~ thanks tag. hehe!

terharu sebab tak dilupakan sang pengKentut terhebat. #lari

faizal mohd said...

Pejuang Cinta:

Mesti ada punya. Ramai tu nanti. HEHE.

faizal mohd said...

Syafiq Ahadin:

sama-sama.

ko special sket. memang susah nak dilupakan. Raja segala kentut. HAHA.

sengat said...

gud luck!

faizal mohd said...

sengat:

Thanks bro.

::FAIZ FARISH:: said...

blog ni best dr fb kan? hehehe

faizal mohd said...

Faiz Farish:

Yup. Fb pon dah jadi tempat main game je. :p

Cik Rose Cute said...

Copy jer ler Faizal...tengah pening lalat tulis entry...tue hehehe...ayat ubah....

faizal mohd said...

cik rose cute:

HAHA. takpe kak. :D

PeJuAnG CinTa said...

senarai peserta dah kuar .. jom terjah !!!!!

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/senarai-peserta-contest-i-love-my-blog.html

9n0L4 said...

wahhhh. sgt berrrpandangan jauh. pemikir ms dpn. hee.

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

faizal mohd said...

Pejuang Cinta:

Dah terjah senarai tu tadi. tapi belum berpeluang terjah semua bloglist tu lagi. :)

faizal mohd said...

9nol4:

HAHA. Mesti pandang jauh ke depan. :)

ummi_norseha said...

hye2
good luck...

faizal mohd said...

Ummi Norseha:

tenkiu Ummi. :)

ratu zuleyqha said...

dtg dari contest yg sama, follow no. yg cantik #111. jom la terjah blog eqha plak.

http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

faizal mohd said...

ratu zuleyqha:

tenkiu singgah blog ni. Then, tQ follow blog ni dan jadi follower no.111. Tapi takde hadiah la ek. HEHE. :P

saya akan terjah blog anda. bersedialah!!! HAHA

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...