Followers

:: mari jerit ::

Assalamualaikum.

Rasa-rasanya, semua dah tau kan shoutmix akan di kenakan bayaran bermula 1 JAN. 2012. Makanya, ramai yang berpusu-pusu menukar kotak jerit mereka. Termasuk saya dan memilih cbox sebagai pilihan hati. Dulu-dulu memang dah guna cbox. Tapi sebab shoutmix popular kan. Kena la guna benda yang popular. HAHA

+++++++++++++++++++++

Bila bakal dikenakan bayaran $0.99 sebulan, saya dengan tanpa segan-silunya kembali rujuk dengan cbox. Padahal bukan mahal pon. ''Tapi benda free ada, tak perlu guna yang berbayar plus cik nuffnang bukannya banyak sangat kan?'' aku bermonolog sendiri. Eh. baru kau tau ya! Orang kata, cbox pon popular kan? HAHA. Dan-dan jelah engkau popular ye cbox. 


Cbox yang baru dipasang. Hijau sehijau blog ini. Di tambah dengan smilies yang ala-ala menggedik-gedik sikit. Silalah jangan segan-segan tinggalkan jeritan anda yang paling kuat disitu ye. 


++++++++++++++++++++++

Entri macam ni pon ada ke? Nampak sangat saya kekeringan idea. Adeh!!!

-Adios-

18 comments:

CekbOlat-bOlat said...

waakaka.. cikbolat ade kt situ.. yeyyy.. hahaha

faizal mohd said...

CekbOlat-bOlat:

HAHA. cik bolat je yang ada kat situ. :)

PeJuAnG CinTa said...

nk try .. nak try !!! nk spam icon jap =P

Siti Sabariah Hashim said...

camner nak buat huhuhuhu

aRa ❤ aFiq™ said...

tpksa la beralih arah an.. huhu

LAici KAng Ais said...

guwa guna biasa2 je bro.free of charge. haha

faizal mohd said...

pejuang cinta:

HAHA. ko la yg stalker tu ek. takpe2 sila cuba semua icon yg ada disitu. :)

faizal mohd said...

siti sabariah hashim:

kena sign in dgn cbox. then, ada tempat2 edit box tu.

faizal mohd said...

aRa ❤ aFiq™:

Haah. terpaksa la. kalau tak nak kena bayar. :)

faizal mohd said...

LAici KAng Ais:

yg free tu la yg dicari bro. HAHA

Syafiq Ahadin said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! (jeritan batin)

tak tua pula akan kena bayar. sape cakap? kene tukar laa ni. huh!

faizal mohd said...

syafiq ahadin:

Ouh! tak blogwalking ek? HEHE. ada kat box tu important notice kalau tak silap

Joe_Hans said...

aahhaha...aku xtau aper2.. aku buta IT..,.nanges!

Siti Sabariah Hashim said...

trimakasih x terhingga ye.. owhhhhhdah comel yeah

faizal mohd said...

Joe_Hans:

HAHA. ala google je kalau nak tau. :)

faizal mohd said...

Siti Sabariah Hashim:

sama-sama. TQ. :)

MaYa MustWany said...

mas dah wat just tak letak je lagi..bengang betul la..menyusahkan jew.

faizal mohd said...

Maya Mustwany:

Tulah. Nak charge2 plak. HAHA. terpaksa la tukar terus. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...