Followers

:: kalau aku suka ::

Assalamualaikum.

Apa khabar sahabat-sahabat blogger sekalian? Semoga sihat hendaknya. (motip sesangat ayat nak skema cenggini). Bulan ni ramai orang kahwin. Mana-mana yang pergi kenduri tu, beringat-ingatlah makan. Jangan sampai buncit. Alamak! dah macam kevin zahri pulak. Nak bagi nasihat tentang pemakanan. HeHe.

+++++++++++++++

Cerita hari ni berkaitan dengan lagu yang aku minat. Aku kalau dah minat suatu lagu tu, memang aku replay sampai lebam. Harap-harap takde la telinga sesiapa yang bernanah nanti. Atau alami depresi sebab dengar lagu tu berulang-ulang. HeHe. 

Untuk bulan ni, ada II lagu yang aku suka. 

1) Aku maafkan kamu daripada Malique ft. Jamal Abdillah. 
Terus terang, aku memang tak faham lirik yang malique nyanyi tu. Macam lagu beliau dengan M.Nasir. Yelah. Aku bukan sasterawan yang bisa menterjemah setiap bait kata. (phew, dah lama pendam ayat ni). Mula-mula dengar, aku rasa lagu ni macam pelik je. Tapi dengar berkali-kali, rasa macam best pulak lagu ni. HeHe.

2) Pendam daripada Shahir AF8.
Lagu ni sangat aku suka. Aku bukan peminat kipas-susah-mati Shahir. Harap maklum ya. HeHe. Tapi lagu ni memang best. Bagi aku la. Tapi kalau korang kata tak best, aku tak kisah pon. 



Yang penting, muka Shahir kadang-kadang nampak macam Hizami. Ingatkan aku je yang perasan begitu. Ouh! rupanya aku orang yang ke berapa-ntah-taktau berfikiran begitu. HaHa. Itu pun lepas hizami bagi link INI. (sila jangan segan nak baca). Mana aku tau, sebab aku baru je menjadi pembaca blog beliau yang femes itu. (ayat kipas laju-laju).


+++++++++++++++


Kesimpulan untuk entri hari ini ialah: kalau aku suka lagu tu, aku akan replay sampai berapa  kali yang aku suka. Sesiapa yang bernanah telinga, padan muka. HaHaHa.


-Adios-

18 comments:

Reena Kamarudin said...

aku pon macam kau. kalau aku suka lagu tu, aku akan replay banyak kali dari pagi sampai balik (kalau kat opiz), then bila kat umah pon sama. kihkihkih.

::FAIZ FARISH:: said...

gua pun sama.... akan play lagu yg di minat smpi bosan. 1 hari 60 kali kot... huakakaka

Syafiq Ahadin said...

muehehehehheheehehe! kalau saya, 24jam earphone sangkut kat telinga.

btw, 2pm tuu takda. sebab tak fofular. hehe! :(

faizal mohd said...

Reena Kamarudin:

mesti opismate ko bernanah telinga. tak pon jantung dorang meletup. huhu.

faizal mohd said...

faiz farish:

gila ah. 60kali kira banyak la tu. haha

faizal mohd said...

syafiq ahadin:

guna earphone tak best. haha. pasang guna speaker siap ada kesan gegaran baru best. haha

argkhh! tak kira.. nak 2pm jugak.. haha

Cik Rose Cute said...

Suka jugak lagu nie...hihi

faizal mohd said...

cik rose cute:

best kan? hahaha

MaYa MustWany said...

adess dah lama tak berapa layan lagu2 ni.lagu shahir ada la sekali dua dengar kat astro.boleh la.hihihi

faizal mohd said...

1st time dengar kat astro jugak. hehe.

Cik Lia Lomi said...

yang satu tu Lia selalu dengar tapi yang shahir tu awat tak pernah dengar ye??..

sah lambat pickup ni..

c'axoera said...

hehheeh tetiap hari main lagu yang sama smpai offcemate naik muak tapi ada mak kesah ke hahahah dah suka kan hehehe

El-Janna said...

lagu ni syok pulak

faizal mohd said...

Cik Lia Lomi:

Haaa. Kena dengar tu maknanya. HEHE. Best lagu tu. *Promote. :D

faizal mohd said...

C'axoera:

Tu lah pasal. Mak Ok Je. HAHAHA :D

faizal mohd said...

El-Janna:

syok wooo. Cuba dengar lagi berulang kali. HEHE :D

PeJuAnG CinTa said...

ok.. aku mmg suke lagu tu ~

faizal mohd said...

Pejuang Cinta:

lagu yang mana? :p

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...