Followers

:: minggu bebudak U exam ::

Assalamualaikum.

Mungkin ada bebudak U dah start exam. Dan mungkin ada yang masih belum bermula lagi. Kepada rakan-rakan blogger yang sedang exam tu, wish u goodluck. Study tu study jugak, blog kena update. Eh. boleh ke nasihat macam tu? HAHA.

+++++++++++++++++++++++

Saya. Dah lama tak bertarung dengan exam. Exam terakhir pada 3 sem yang lalu. Lama tu. Kadang-kadang rasa teringin nak rasa feel exam. HAHA. Buang tabiat sungguh. 
Best jawab exam dalam dewan. Biasanya subjek wajib universiti. Penuh 1 dewan. Sebelum start exam, boleh usha-usha orang. Ramailah yang duduk di tangga sambil membaca. Biasanya pelajar perempuan. Lelaki steady jek. HAHA.

++++++++++++++++++++++

Then, yang paling best bila dapat hantar kertas jawapan awal. Sebelum tu dah plan dengan member, 30 minit terakhir kita keluar. Kalau exam macam hubungan etnik atau kertas objektif boleh la keluar awal. 

+++++++++++++++++++++++

Bila subjek macam statistik, java, matematik, econometric takde pulak nak keluar awal. Padan muka. HAHA. Bila tengok orang jalan ke depan dewan dan hantar kertas jawapan mereka sambil keluar dari dewan dengan muka berlagaknya, tension je rasa. HAHA. Padan muka sekali lagi. 

+++++++++++++++++++++++

Tapi tu dah lama berlalu. Mungkin akan berlaku lagi kalau saya sambung PhD pulak. Tapi mungkin lambat lagi la. 

-Adios-

20 comments:

Lelaki Ini said...

windu sgt2 musim exam..
skrg dah mngadap kerja jewk

CekbOlat-bOlat said...

InsyaAllah.. aamiinn =D

faizal mohd said...

Lelaki Ini:

Betul tu. Nostalgia sgt. HEHE
bila dah kerja, selalu monday blues. HAHA

faizal mohd said...

CikbOlat-bOlat:

inshaALLAH amiin. :)

Puteri Katak said...

28 exam . burrr . maleh nye . =='

faizal mohd said...

Puteri Katak:

tak lama dah tu.
Selamat berjuang! HEHE

nurmujahidah said...

jangan lupe tgk entry ni,, :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/3-entries-paling-penting-for-year-2011.html

faizal mohd said...

nurmujahidah:

Ok. melawat nanti. :D

Syafiq Ahadin said...

asasi pun saya tak lepas lagi. huhu! nak sambung insyaALLAH dalam medic. kat um juga!

faizal mohd said...

Syafiq Ahadin:

mudah-mudahan tercapai impianmu. :D
semoga berjaya.

EJA said...

betul tu teringat masa study dulu klu exam kira2 ni mcm subj akaun mst tak akan keluar awal,rasa masa yg diberikan tak cukup..hehe

Miz Novexx said...

syoknya dah habes study, semoga dapat sambung PhD...
terima kasih atas wish di atas, (^__^)V

MaYa MustWany said...

aah oum mas pun baru start final exam.mas yang tangguh sem ni pun duk teruja.hihih..

best time exam ni.yang paling annoying bila dah besar panjang pun,sikap tak berubah macam kanak2 meniru.hemm

Joe_Hans said...

xlama lagi nak final... adeyhh!! hah..lelaki selalunyer study xtido malam.. 2 yang relax jer sebelum masuk dewan.. pmpuan nie, haishh.. physcho der... hahaha.. neves tgok diorg..

faizal mohd said...

EJA:

saya pernah ambik pengenalan perakaunan. Rasa macam tak cukup masa jek nak jawab. Nasib baik akaun kena belajar pengenalan je. HUHU.

faizal mohd said...

MIZ NOVEX:

belum habis lagi. OTW. HEHE.
mudah-mudahan. AMIIN. :)

faizal mohd said...

Maya Mustwany:

Awat defer?

HAHA. masa exam la dok buat senaman panjangkan leher. HAHA

faizal mohd said...

Joe_Hans:

HAHA. GUDLUCK wey.
Betul tu. sampai tak tido berhari2 pon ada. Yup, kengkadang terasa macam kita tak study banyak benda lagi. HAHA

Serigala Maroon said...

sama la .. aku pun selalu antar kertas jawapan awal .. selain dr subject calculation laa

faizal mohd said...

serigala maroon:

pastu buat muka bangga keluar dewan. HAHA

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...