Followers

:: wordless wednesday #5 ::

Assalamualaikum.


Setiap hari rabu, para blogger akan upload satu gambar dan membiarkan gambar tersebut tanpa caption. 

-Adios-

21 comments:

Cik Rose Cute said...

Wow! banyaknya buku...

faizal mohd said...

cik rose cute:

tu baru sikit je kak. ada lagi. hahaha :)

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

Lelaki Ini said...

aku tak pernah pun buat wordless wednesday..
hahaha

merahitujambu said...

byk nak kena baca tu...

ch000tz axoera said...

tahniahh :D

ch000tz axoera said...

tahniahh....:D

faizal mohd said...

faiz farish:

tQ. :)

faizal mohd said...

lelaki ini:

try la buat. senang jek. Haha. :P

faizal mohd said...

merahitujambu:

ala bukan baca habis pon. HeHe. :)

faizal mohd said...

ch000tz axoera:

trimas. wah! sampai dua kali ucap tahniah. HiHi :)

El-Janna said...

upm!!

faizal mohd said...

El-Janna:

Tepat sekali!!! :)

SyafiQ aHaDin said...

buku pelajar master lagi lah tebal! saya baru je asasi. doakan ek!

IMANSHAH said...

wah budak econs..best2

faizal mohd said...

SyafiQ aHaDin:

tebal jek tapi tak semua chapter kena baca. Semoga berjaya dengan cemerlang. :)

faizal mohd said...

bro IMANSHAH:

bro, alumni econs jugak ke? bleh buat group. HeHe. :)

hyz said...

oooo student UPM.. hek3

faizal mohd said...

hyz:

Haah. student UPM. :)

MaYa MustWany said...

buku2 study..err..mesti tebal n banyak.mas 4tahun,mesti bertambah banyak la buku kat dalam rumah tecikk ni..~pernah baca entry kat jepun/korea/china -buang,koyak buku2 ramai2 kat sekolah lepas habis exam ..ilmu tuh!

faizal mohd said...

maya mustwany:

wah! 4 tahun lagi banyak. tu belom yg printout kan. hehe :)

Ouh! memang takkan buat la menda camtu. sayang buku tu + ada sentimental value.

setiap buku mesti ada tulis "buku ini dibeli pada..." :P

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...