Followers

:: selamat bergraduasi ::

Assalamualaikum.

Selamat bergraduasi kepada mereka yang akan ber-konvokesyen. selamat menempuhi alam pekerjaan. Mana-mana yang nak sambung master atau phd, selamat kembali ke-alam pelajar semula.

++++++++++++

Aku. Seperti biasa, terkenang konvo semasa undergraduate dulu. Oh! excited jugak plus nervous nak naik pentas. Pemberi skrol untuk sesi aku: tan sri datuk rozali ismail. pengerusi syabas. Memang syabas diucapkanlah. 

+++++++++++++

moh layan gambar menggamit memori.
:: "tahniah, anda sangat bagus". Ok! sila jangan percaya :: 

:: sesi 07: ijazah sarjana muda ekonomi (pembangunan) : 
coat + neck tie + kemeja + jubah = baju sauna. ::

:: sebelum pulang jubah. kami bukan pelajar sains komputer. ::

:: sesi 08: ijazah sarjana muda ekonomi (perdagangan antarabangsa) ::

+++++++++++++

Itu cerita 2008. Hampir 3 tahun telah berlalu. kenangan yang tidak dapat dilupakan. Tapi, tahun depan aku konvo lagi. pakai jubah  'dua line' pulak. jubah 2 line untuk student master, dan 3 line pula untuk student phd. bukan 'Pidza Hut Delivery' ye. HeHe.

-Adios-

8 comments:

Reena Kamarudin said...

aku ucapkan tahniah in-advance la ye. hehehehe

faizal mohd said...

Reena Kamarudin:

Thanks. HaHa. Jgn lupa datang nanti. Putrajaya dan Upm sangat dekat HeHe :)

aleen aiden said...

hopefuly turn alin coming soon!Hu3

faizal mohd said...

aleen aiden:

inshaALLAH. mudah-mudahan ya. :D

Phat said...

congrats bro

dhiera said...

sama la. saya upm jugak tapi konvo thn lepas~
tan sri rozali tu orang kampung saya! hai pakcik!!

faizal mohd said...

dhiera: yes! kita alumni UPM. HaHa. Wah! orang kg dhiera ke? Leh mintak keje kat syabas. :)

faizal mohd said...

Bro Phat:

sorry bro. komen bro masuk ke spam pulak. Btw, thanks. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...