Followers

:: siti nurhaliza dari tiga (3) generasi ::

Assalamualaikum. 

Mukadimah seperti biasa. Siapa minat siti nurhaliza, sila duduk di tepi peti ais masing-masing. Ok sudah? Sekarang, sila nyanyi lagu siti yang anda tau.

+++++++++++++

Ok! sekarang baru boleh cerita hal yang sebenarnya. Actually, aku dan adik beradik ku yang lain telah diberikan bakat melukis oleh ALLAH taala. Syukur Alhamdulillah. Jadinya, aku dan abang juga kakak ku secara kebetulan ada koleksi lukisan potret siti nurhaliza. dan kami bukanlah dari 3 generasi yang berbeza. 

+++++++++++++++

Bakat melukis aku tidak seberapa berbanding dengan yang lain. Sekadar saje. Cerita banyak pon tak guna. Jom kita layan gambar ni. 

+++++++++++++++

:: hasil nukilan kakak ku ::

:: hasil nukilan abang ku ::

:: hasil nukilan aku ::

++++++++++++++++

Err.. korang mesti tengah gelakkan aku kan. Takpe, aku bagi chance kat korang gelakkan aku puas-puas. HaHa. Agak-agak kalau datok K tengok potret isteri dia yang aku lukis tu, dia pengsan tak? Adeh!!!


-Adios-

18 comments:

Mohd Azrul Aziim said...

tak gelak pun, tapi kagum..bukan semua orang boleh lukis potret.. payah tuuu

IMANSHAH said...

memang berbakat, aku kalau lukis gambar org, takut tak jadi, nampak cam pontianak je

faizal mohd said...

Mohd Azrul Aziim:

Ouh! tQ. agak payah jugak la. teknik takde. :)

faizal mohd said...

bro IMANSHAH:

tQ. :) pastu cakap la memang nak lukis pontianak pon sebenarnya. HaHa. :P

El-Janna said...

wa~~~cantiknye.. pandainye lukis^^

boleh lukis pic saya x? hehhe

faizal mohd said...

El-Janna:

yg paling buruk tu saya lukis, kang ape jadi pulak kalau lukis el-janna. :P

ch000tz axoera said...

awesome......suka sgt drawing but xsuka ct hahaha

faizal mohd said...

choootz axoera:

pon tak berapa suka sangat. sikit2 je. Ceh!

Phat said...

nukilan abg tu ..sape yg lukis hairi ke?

Cik Rose Cute said...

Wow!!..memang best ada bakat melukis potret....lukis potret akak boleh....mesti pandai lukis doodle nie...try buat Faizal Akak nak tengok Faizal buat Doodle..hihihi...

faizal mohd said...

bro phat:

tak la. abang no.2, hairi takde koleksi. hehe :P

faizal mohd said...

cik rose cute:

kak, doodle xpernah buat agi. tapi memang nak try gak nanti. inshaALLAH kak kalau ada masa nnt saya cuba lukis. :)

pudenz said...

huhu..not bad..boleh dpertingkatkan lg.... *opinion ;p

faizal mohd said...

pudenz:

tQ. inshaALLAH akan diperhebatkan. Erk!! :)

MaYa MustWany said...

nak tunggu genarasi k4,tudung penuh..hu3

faizal mohd said...

MaYa MustWany:

generasi ke-4? dengan imej tudung penuh? inshaALLAH mudah-mudahan. :)

dhiera said...

woowww...
yg kakak kamu lukis tu sama macam siti muda-muda dulu. yg kamu lukis, macam siti dah tua sikit. hek

faizal mohd said...

dhiera:

kalau kurus-kurus tu, siti yg lama. kalau chubby2 tu siti waktu sekarang. HeHe :P

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...