Followers

:: off sementara. jangan nakal ya! ::

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu. semoga ceria-ceria selalu. Semasa entri ni di-publish, aku sudah berada di kampung sejak hari khamis. Entri khamis dan jumaat pon aku dah sediakan. Hebat tak? *Bajet macam ada ramai readers je yang nak baca entri kau kan faizal?. Pedulikan!!! HaHa.

+++++++++++++

|| first time buat doodle, masih buruk! *matilah kena gelak. :P ||

+++++++++++++

Bondaku ada operation mata buang katarak 14hb Oktober. Jadi, kepulangan ini untuk menemani bonda sambil mengambil alih kerja-kerja rumah. memasak, basuh pakaian, kemas rumah. Wah! bajet rajin ni. Dah macam si bawang puteh pulak aku. Oh! sebelum tu, sesiapa yang drop komen di entri dan tinggalkan mesej di shoutbox, nanti pulang aku balas ya. Dan jika ada yang follow tu  (ada ke?) tQ ya. Later, i'll follow u back. :)

++++++++++++

Semoga segala-galanya berjalan dengan lancar dan semoga mata bonda kembali pulih seperti sedia kala. Ameen


-Adios-

6 comments:

MaYa MustWany said...

semoga mak faizal cepat sembuh.~terus teringat tengok u-tube operation buang katarak..hu3 terbaeekkk~

hyz said...

semoga bonda kamo senbuh cepat k...

eddy syrol said...

semoga bonda kamu ok dlm operation ini.. :)

interview terkini di sini
Fadli Sabri

faizal mohd said...

maya mustwany:

wah! siap tengok operation kat utube tu. :) mudah-mudahan. :)

faizal mohd said...

hyz:

amin. tQ hyz. :)

faizal mohd said...

eddy syrol:

mudah-mudahan. amin. tQ bro. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...