Followers

:: 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com ::

Assalamualaikum.

Shif blogwalking terakhir untuk hari ni |Khamis, 27hb Oktober 2011|. Sehari ada 3 sesi je blogwalking. Al-maklumlah sibuk sebagai seorang pelajar. Eh mengarut suda seperti biasa. Blog faizal mohd kena tag dan datangnya daripada blog bro phat. Akceli, wah aku akceli terus ni. Aku tak pernah join giveaway ni. Tapi takpe. Percubaan pertama mungkin membuahkan hasil. 

+++++++++++++

Syarat-syarat contest:


:: blogger bertuah kena tag dengan aku ::


tempoh contest: 21hb Oktober 2011 - 10hb November 2011.
Sesiapa yang lain nak join, klik kat banner atau di SINI pon boleh.


1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
-done-

2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
-done-

3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
-done-

4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
-done-

5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!
-done-

+++++++++++++++

Dah patuhi semua syarat-syarat yang ditetapkan oleh tuan tanah. Bertuah atau tidak, sama-sama kita tunggu dan lihat. 

-Adios-

10 comments:

Syafiq Ahadin said...

join later. !! :D
thanks tag.

RED STRYDER said...

good luck!!!

faizal mohd said...

Syafiq Ahadin:

Join. join. :)

faizal mohd said...

RED STRYDER:

Thanks. :) Meh la join. :P

Cik Rose Cute said...

Thanks tag Akak ya Faizal hihihi

faizal mohd said...

cik rose cute:

sama-sama kak. join la kak. hehe :)

zareliqa afiqa said...

Gud luck ya! :D

faizal mohd said...

zareliqa afiqa:

tQ. :)

El-Janna said...

huhuk gud luck^^

faizal mohd said...

El-Janna:

tQ sis. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...