Followers

:: selamat hari lahir ::

Assalamualaikum.

seperti biasa, soalan cepumas. kompem ramai yang tak boleh jawab. soalannya: "anda sihat ke?". Eh. tu je soalannya. Biasalah, intro setiap entri mesti takde kena mengena dengan tajuk. 

++++++++++++

Berbalik kepada cerita asal. Selamat hari lahir pada mereka yang menyambut hari lahir hari ni? yang ke berapa? Oh! biarlah rahsia antara mereka dan keluarga mereka. Hari ni 26hb Oktober. Hari lahir anak sedara yang ke-3. Umur 7 tahun. 

++++++++++++

:: selamat hari lahir yang ke-7. Semoga panjang umur dan murah rezeki. ::

++++++++++++


Kebetulan sama pulak dengan hari deepavali. Jadi, 1Malaysia la cuti sambut birthday dia. Tema birthday party kena buat ala-ala deeparaya la. Menu muruku dengan capati. 


-Adios-

29 comments:

IMANSHAH said...

selamat hari lahir untuk anka buah lu

faizal mohd said...

bro IMANSHAH:

Thanks :)

merahitujambu said...

selamat hari lahir moga dh besar jadi anak berguna yaa

Izzan Azza said...

slmt hari lahir tuk die...kim slm dgn pakci dia yg ijau tu yew...hehee

El-Janna said...

hueh9898 comeynye.. aku sponsor tose la mcm ni. hueh797

Cik Rose Cute said...

selamat hari lahir untuk anak buah faizal hihihi

fadh leyanie said...

selamat hari lahir untuk dia,may Allah bless him.:P

EJA said...

selamat hari jadi utk si DIA salam ziarah follow saya blk ye.. awak mst pnh terfikir perkara ni.
http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/10/bolehkah-ku-dapat-sepertinya.html

faizal mohd said...

merahitujambu:

tQ. inshaALLAH. Amin. :)

faizal mohd said...

kak izzan azza:

tQ. inshaALLAH akan disampaikan salam untuk pakcik ijau. hehe :)

faizal mohd said...

el-janna:

Eh! tose xnak. masam. hehe :)

faizal mohd said...

kak cik rose cute:

tQ kak. :)

faizal mohd said...

fadh leyanie:

tQ fadh. inshaALLAH amin. :)

faizal mohd said...

Eja:

tQ wish. inshaALLAH akan follow semula.

zareliqa afiqa said...

Epy bday untuk anak buah tu. :D
Menu terbaik lar.hehe :)

faizal mohd said...

zareliqa afiqa:

tQ. :) menu 1malaysia. HeHe

Syafiq Ahadin said...

happy birthday! saya punya adik paling kecil 6 tahun. lelaki juga.! hehe. :D
boleh jadi geng.

faizal mohd said...

syafiq Ahadin:

tQ. boleh. tapi kena kawal la. kalau ultraman dengan doraemon bertemu, huru hara nanti. hehe :)

::FAIZ FARISH:: said...

hp bday utk dia

faizal mohd said...

FAIZ FARISH:

tQ faiz for the wish. :)

dhiera said...

selamat hari lahir yg terlewat sehari buat anak sedara kamu tu~ thn dpn msk drjh 2 ye...

faizal mohd said...

dhiera: thanks dhiera :) haah darjah dua. juga menandakan pak sedara dia makin tua. adeh! :P

Syafiq Ahadin said...

i put u on my bloglist! Hehe. Thanks komen senantiasa.

faizal mohd said...

syafiq ahadin: tQ put me on your bloglist. Aiseh speaking london pulak.
inshaALLAH akan komen sentiasa *kalau internet sentiasa baik. :)

hyz said...

heppy bezday utk anak sedara kamo...

faizal mohd said...

hyz:

tQ hyz. :)

Anonymous said...

awesome blog, do you have twitter or facebook? i will bookmark this page thanks.

My blog:
dsl flatrate vergleich und DSL anbieter

faizal mohd said...

miss anon: sorry i don't understand that language. :)

faizal mohd said...

i mean the language u used on your blog. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...