Followers

:: kena tag suda ::

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu. Hari ni hari bertuah saya. Sebab apa? Sebab kena tag dari Fatin Fadhillah. Hallamek! Tau-tau je lah kan. Soalan tag ni biasanya panjang berjela. Tapi yang ni nasib baik tak berapa nak panjang. Meh buat Fuhhh sekali. 1..2..3 Fuhhh!!! *macam Awal Ashaari tak? Haha. Pengsan semua orang.

++++++++++++++

Terma dan syaratnya. 
1. you must post this rules
2. each person must post eleven things about themselves in their journal 
3. answer the questions the tagger set for you in the post and create eleven new questions for the people who you tagged to answer. 
4. you have to choose eleven people to tag and link them on the post 
5. no TAG back okeh!

+++++++++++++++

Tentang saya:
1. saya seorang blogger lelaki. 
2. seorang yang pemalu bila pertama kali bersua.
3. 9955305 adalah no. kad kadet saya suatu ketika dahulu.
4. pelajar UPM fakulti ekonomi dan pengurusan.
5. tinggi 174cm dengan berat badan 63kg. 
6. suka menonton drama cina terutama genre wu xia.
7. Anak jati PAHANG DARUL MAKMUR.
8. Peminat komik pendekar laut, dewata raya. 
9. berdarah keturunan jawa.
10. jadinya, saya suka makan tempe
11. dan juga ikan keli goreng pilihan utama saya.

+++++++++++++++

Nak tahu nama penuh anda boleh?
-Mohd Faizal B. Abdullah-

Nama gelaran yang paling tak best yang pernah anda dapat dari keluarga/kawan? Kenapa anda digelar begitu?
-si comel. tak tau kenapa orang panggil saya begitu. Hadoi =.='-

Apa kualiti terbaik yang ada pada diri anda?
-seorang penyabar. sangat susah menjadi penyabar seperti saya. Adeh!-

Apa kualiti paling buruk yang ada pada diri anda?
-tak pandai berenang. Alamak! malunya. =.='-

Anda lebih suka yang lelaki/perempuan tinggi lampai atau yang kecil2 cili api untuk dijadikan bf/gf/suami/isteri? Kenapa?
-perempuan rendah dari 173cm. sebab tak ramai perempuan tinggi kan? Nanti sampai ke tua la takde perempuan yang saya boleh buat isteri kalau lebih tinggi dari tu.-

Berapakah target umur anda untuk mendirikan rumahtangga?
-tak pernah target. kalau ada jodoh yang baik dari ALLAH, saya terus kahwin. Sebab ALLAH telah sediakan dan buka pintu rezeki seluas-luasnya pada mereka yang berkahwin.-

Berapa adik beradik anda dalam keluarga? Anda anak ke berapa?
-7 orang adik beradik. Anak ke-5.-

Mengikut kata orang ramai, rupa anda lebih kepada mak atau ayah?
-Kata orang, saya hensem macam ayah saya zaman muda. Eh. Apakah?!-

Blog saya ni ringan atau tak? Senang tak nak loading??
-Blog Fatin Fadhillah ringan kot. Ok je. Tak lama pon loading.-

Kenapa anda suka mengujungi blog saya? Perlukan apa2 perubahan tak?
-sebab saya memang akan kunjung semua blog yang ada dalam bloglist saya. Perubahan? Rasanya tak perlu.-

Last sekali… Saya comel tak? Hehehe.
-Err.. Next question. HaHa.-
 
+++++++++++++++

yang lain skip la sebab tak pandai create soalan. Mintak ampun ya. 


-Adios-

14 comments:

ch000tz axoera said...

heheh tak habis lagi kes tagging ni heheh

faizal mohd said...

ch000tz axoera:

hehe. nak jawab gak ke? :P

dhiera said...

saje je buat jawapan guna warna font yg susah nak dibaca~

El-Janna said...

untunglahh ade org tag^^

MISS COFFEE said...

kos ekonmi, hebatnya....

faizal mohd said...

dhiera:

tu taktik dan teknik segan nak bagi orang baca. haha :)

faizal mohd said...

El-Janna:

nak kena tag ke? meh aku tag kan nama ko. meh~ :)

faizal mohd said...

miss coffee:

apa yang hebatnya. sama jek. hehe :)

yen(toka ziizokukuto) said...

tagging,,sangat malas ouh nak jawab hehehhe :)

Cik Rose Cute said...

Akak baru nak tag hihihi

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-main-tag2.html

faizal mohd said...

yen:

haha. orang yang rajin dan ada kesabaran yg tinggi je akan jawab tag. hehe :)

faizal mohd said...

cik rose cute:

Eh. dah jawap da kak. hehe. btw, da drop komen kat blog akak. :)

Syafiq Ahadin said...

rajin membalas kalau kena tag.

saya belom balas pun yang ari tuu punya.....huhu!

nice answer. hehe!

faizal mohd said...

syafiq ahadin:

kena rajin la. hehe.
cepat balas. pembaca tertunggu-tunggu nanti. hahaha
-tQ. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...