Followers

TONTON: My Kitchen Rules S3

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.


Agak lama tak update blog. Seperti biasalah, balik kampung dan jarang dapat online. Kalau online pon guna broadband adik atau kakak punya. =.='


My Kitchen Rules season 3. Rancangan keluaran Australia. Ditayangkan di Diva Universal channel 702 pukul 6.05pm-7.05pm. Setiap isnin hingga rabu. Apa yang best? Entah. Tapi, sekarang memang musim siri realiti memasak pulak yang popular kot. 


sumber:  web MKR

Juri MKR: Pete&Manu.

Makanan melayu pun pernah dimasak oleh peserta mereka, Carly and Emily pernah masak malay cake yang dikukus. Juri kata sedap. Biasalah, masakan melayu memang sedap-sedap. Sebab tu ramai orang melayu yang obes. Termasuk aku. Huhu~

Tapi rancangan ni dah selesai ditayangkan di sana. Dan Juara pun dah diumumkan. Cuma aku punya peserta kegemaran tak menang la pulak. Ma favourite contestants: Nic&Rocco and Carly&Emily. =.='

9 comments:

hairy said...

ptt lah lma xnmpk kau..hehe..slmt kembali der....ak pun kdg2 tgk..haha

::FAIZ:: said...

takde pic dr kg?

faizal mohd said...

hairy:

tu pasal la. hehe. kalau dpt online pon tak dpt bukak blog sbb lambat loading.

faizal mohd said...

faiz:

takdela. takde aktiviti sgt buat kat kg tu. huhu

ஜ miss klanika ஜ said...

cake yg dikukus ? im good at that . lg sedap mkn.

faizal mohd said...

miss klanika:

tunjuk ajarku sifu. hehe. :)

im also peminat kek kukus.

Anonymous said...

Wow, that's what I was exploring for, what a stuff! present here at this weblog, thanks admin of this web page.
My weblog ; chicagobicyclelaw.info

Anonymous said...

Great ωoгk! That is thе kind of informаtion that
are ѕupposed to be sharеd across the web. Shame on the ѕearch engіnеѕ for nοt positionіng this submіt hіgheг!
Come on oνer and visit my site . Τhanκs =)
Here is my web blog : assassins creed 3 games reviews

Anonymous said...

What's up i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this article i thought i could also make comment due to this brilliant article.
Feel free to visit my blog post :: http://pilongames.com/

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...