Followers

aku tweet kau mesti kena reply

Assalaamualaikum & Salam Sejahtera.


Topik hari ni memang berlaku dan sangat kerap berlaku. Sebab aku selalu lepak-lepak kat twitter dan baca tweet orang. Baca reply orang. Baca retweet orang. Memang aku takde kerja. =.='


Sepanjang minggu ni, dapatlah aku tengok orang bergaduh kat twitter. Biasanya artis dengan peminat la. Peminat ke apa entahlah. Don't know la. Bila peminat tu tweet artis, then artis tu tak reply, mulalah peminat tu panas hati. HAHA =.='


Dari ayat punya susun baik kipas-kipas artis tu, nah kau ribut taufan punya ayat. Caci maki usah cakap la. Bertag-team pulak dengan kawan-kawan. Serangan bertubi-tubi la kau dapat wahai artis.


Aku baca pon rasa kesian je. Rasa macam nak tolong je artis-artis tu. Ceh! Dengan aku sekali kena tibai nanti. HAHA. Baik aku duduk diam-diam observe gelagat mereka ni.


Aku pon ada gak tweet artis-artis. #Erk! Sekadar menegur sapa orang kata. Bukan kepochi macam wartawan tanya soklan gosip-mosip-mak-jemah. =.=' Tapi tak kisah pon kalau taknak reply. Aku tak mati pon kalau dorang tak reply. HAHA. 

8 comments:

hairy said...

hahah aku suka ayt kau weh yg tweet artis bila xbls ngmuk2..haha...nsb ak xde follow artis..haha...kau nya mn?

faizal mohd said...

hairy:

serius sehari dua ni aku baca orang ngamuk2 kat tweeter sebab tak balas tweet. hahaha.

aku punya twitter ke? https://twitter.com/faizal_mohd

zaxx said...

huhhu...kan,mcm2 ada.heheh

faizal mohd said...

zaxx:

betul2. kelakar jek dengan perangai memasing.

Edy Fee said...

kalau aku jadi artis tu pon bosan..takkan semua tweet peminat nak reply..haa mmg takde keje la kan

faizal mohd said...

Edy Fee:

tu la pasal. then, banyak tu nak kena reply. *ni para artis cakap la. haha

ஜ miss klanika ஜ said...

artis mmg la susah nk reply nye . entah dlm sejam bape ramai yg mentions. hehe

faizal mohd said...

miss klanika:

itula pasainya. tapi bila dah gaduh, rajin plak dorang reply. haha

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...