Followers

Traveloque: 6D 5N Full Board Muslim Winter Korea Tour

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.


Entri hari ni adalah untuk mempromosikan ejen pelancongan yang ditubuhkan oleh rakan sekuliah sewaktu sama-sama ambik economics di UPM dahulu. 


Pakej Percutian ke Korea
Zulu Travel & Tours sekarang tengah buat pakej percutian ke Korea 6hari 5malam dengan harga RM3199. Teringin jugak nak ke Korea ni. Almaklumlah pengaruh drama korea la semua ni. =.=' Berminat? Silalah tempah kerana dengar cerita, seat cuma tinggal beberapa sahaja lagi. 


Sebarang maklumat lanjut, silalah ke page facebook beliau di Zulu Travel & Tours. Banyak lagi destinasi pelancongan dalam dan luar negara yang mereka sediakan dengan harga yang berbaloi dan berpatutan. 

4 comments:

Serigala Maroon said...

ko kena bgtau atiqah liyana ni hahahaha

faizal mohd said...

Serigala Maroon:

haha. makcik korea tu tiap2 tahun balik kg dia kat korea sinun. tapi ntah bhgian mana tak taula. haha

MawardiYunus said...

pergh..... tiga hibu tue. =.=

faizal mohd said...

MawardiYunus:

makan megi setahun woo. haha

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...