Followers

mEnipU sAng pEnipU..

ariniE akU nAk bAlik kE upm dAri bEntonG
tUngGu bAs dI hENtian bAs bEntOnG
tEtibA......
dAtang lA sOrg mAmat nIe kAt akU n thEn die tEguR akU dUlu
"nAk gI kL kE?" pAstU akU angGuk jEk..n thEn dyE bUat lUahan pRasaAn kAt akU..
"sAya niE nAk bAlik kL tApi dUit xcUkup, adA rm3 jEk..kAlu bOleh nAk mIntak lA abg sIngGit dUa.."akU cAkap lA akU pOn dUit cUkup2..actUally akU ada rm60 dAlam dOmpEt..xkAn nAk bAgi rm50 cz rm10 nAk gUna waT tAmbAng akU..
pAstu akU xlayan dIa pOn blAh la...
tUp2 akU tEngOk dyE bEli rokOk..adA plAk dUit mAmat tU??
sblm bAs akU btOlak akU nampAk mamAt tu nAik bAs tApi bUkan nAk gI kL tapi bAs tu gi rAub..
aiH...kL dOk lAlu kAt rAub kE??
mEmanG dAsar " tUt "lA mamAt tU..MySpace

4 comments:

ARYN said...

benda cmtu mmg dah byk kali tjadi pd kwn2 & senior2 aku kt penang..alhamdulillah aku blum pnh kna..sbb jrg nek bas kot..nsb ko xbagi..ada yg kena mula2 dia bg ckt..tp bile pk cik tu nmpk duet dlm purse tu byk lg..mkn byk dia mnta..isk..n rmai yg tkne dgn pak cik yg sma..iskkk

fAizAl_85 said...

takut2 bukak je wallet trus dier bawak lari..ishk2 mintak dijauhkan...

ShaFril said...

moralnya jgn layan org yg xdkenali haha

fAizAl_85 said...

tu la ceq ingat member lame ceq ke..hehe

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...