Followers

hAdOi...

Free IQ Tests
Free-IQTest.net - Free IQ Tests

nI jEk yAng akU mAmpU cApai..hUhU
pOning dEn..
xtErcApai akAlmU..
sO akU dikAtegOrikAn hIgh intElligEnceMySpace
hEhEhE..






8 comments:

Nora a.k.a Aira said...

mak ai perasan sungguh........jangan dok koya la weh hahaha

ARYN said...

aku tggi ckt ar drpd ko..hakhak

fAizAl_85 said...

to nOra
la bukan aku yang letak kategori tu..

to aryn
ala lebih 4 jek..xpe2 nnt aku try ag skali.hehe

Nora a.k.a Aira said...

haha aku gurau ajerla...weh ajal aku macam mana nak letak counter visitor dalam blog :) plzzzzzz

fAizAl_85 said...

ko copy code dier n paste kat html..
tapi aku edit sket code tu baru boleh..kadang2 copy n paste je da trus boleh..

Nora a.k.a Aira said...

ko bagi kod yang ko boleh tu leh? aku wat xleh pun.sian aku :)

Nora a.k.a Aira said...

aku dah dapat buat............thanks hehe lagi satu nak tanya leh x? ko wat camner ek 3 colum? aku asyik xjadi je hik3

fAizAl_85 said...

aku xpasti la plak cz seingat aku la..
aku gune layout ni jek trus setting 3 colum..
aku pon xtau sangat cz baru jek blaja bende alah ni..hehe

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...