Followers

hElp mE!!!!

aiyo..pening betul semester nie keje banyak sangat (banyak ke???)MySpace
amek 3 subjek jek sem ni tapi sumer nak kene wat literature review tu yg banyak keje tu
plus literature untuk thesis lagi..MySpace
plak tu literature untuk economic growth nak tajuk yang current crisis plak..
so sesape yang ada jurnal pasal sub prime crisis on gross domestic product leh la antar kat emailku..heheMySpace

tajuk2 yang ku perlu siapkan semester ni..
1.capital openness, trade openness and economic growth_for thesis
2. institutional and economic performance_for financial economic
3.effects of sub prime on gross domestic product_development economic
4.untuk subjek research method x decide lagi..ahmad lutfy, sila la cadang2kan tajuk pe yang kita nak buat..MySpace
k la aku nak dengar lagu la MySpace
nak relex2 kepala otak yang berserabut ni..

11 comments:

shake said...

aku pun turut jd fenin2 gitu bila baca masalah2 yg ko hadapi ni...

fAizAl_85 said...

jangan fenin2..aku pon turut ikut fenin nanti..hehe

Nora a.k.a Aira said...

chayok2......... pakar ekonomi malaysia hehe :)

lutfy said...

la kn ak dh bg cdngn, amek je tjuk izo yg tme makro..sng ckit..hehehe

ShaFril said...

subjek yg berkaitan ekonomi mmg aku paling pening hahaha

fAizAl_85 said...

to lutfy
judin cam xbagi kata putus pon..huhu..senyap jek..or xdengaq??haha

to shafril
tu la pasai..camne la aku leh tersesat kat bidang ni..huhu

ARYN said...

aku xphm pape psl ekonomi..hahaha..ok teman2 sekalian..tajuk kuliah yg aku ign smpaikan pd hari ini ialah improving tissue culture process in oil palm through molecular approach..haa, cfrm suma ahli2 atau pkar2 ekonomi nganga mulut ..satu pon xpham..

fAizAl_85 said...

xpaham wat2 paham jela..
huhu..

ShaFril said...

aku paham pa yg alg tulis tp aku xphm cmna process tu haha =P

Fiza said...

alamk mcm lmbt je comment...
nice blog btw =)
literature review mmg pening gitu...phm2..hoho

fAizAl_85 said...

to fiza~~
thanks singgah..
la ni da hampir sebulan xbalik umah..pasai keje2 ni la sumer..
lutfy umah dekat(spare part jawapan kot2 kalu ada yang tanya)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...