Followers

:: entri pertama 2012 ::

Assalamualaikum.

wah!!! lama sungguh tak menaip disini. Dah sebulan rasanya. Hari ni baru sempat melepaskan rindu di blog yang kucintai dan kusayangi ini. *Eh. buang tabiat pulak.

+++++++++++++++++

Entri malam ni sebagai pembuka kata dan bicara saje. Bukan tiada idea. Cuma skill mengarang ayat tu dah hilang. Ceh! poyos jek. Entri pertama 2012 ni. Dah 17 hari dah baru dapat buat entri pertama 2012. Ketinggalan sungguh la aku. 

++++++++++++++++++

Thanks pada yang datang melawat blog ni. Terima kasih sebab follow *kalau ada la. Nanti saya follow anda semula. Untuk malam ni, ini saja yang dapat diluahkan. HEHE.

Tapi esok atau lusa mungkin ada cerita terbaru. Nantikan yea? *sekali lagi poyos.

-Adios-

5 comments:

faizulosman said...

kana tunggu ni...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/fahamilah-dia.html

CekbOlat-bOlat said...

bolat rinduu fzyl !!! kemana hah? cerciterrr

faizal mohd said...

faizulosman:

hehe. jangan kemana2. :)

faizal mohd said...

cekbolat:

rindu ke? hehe. nanti citer. :)

Anonymous said...

Excellent post. You must continue to offer excellent resources and content like you have been offering. I will most likely stop by again in the future.

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...