Followers

selesai ambil transkrip

Assalaamualaikum & Salam Sejahtera.

Tugas 1: Ambil tesis di GSO dan transkrip
Tugas 2: Hantar tesis ke Supervisor & Committee member
Tugas 3: Ajar student PhD run data untuk GMM using STATA.

Tugasan pertama selesai. Mintak tolong rakan hantarkan. Selalu aku ajak beliau. Thanks Daaniyall. Ko memang antara kawan aku yang paling baik. Serious, aku maksudkannya. Tutor yang popular kat FEP tu. Tapi dah kawen ek. HAHA. Tesis dan transkrip pon dah hambik. So, tak payah nak pergi GSO dah lepas ni. 

Tugasan kedua separa selesai. Dah hantar tesis kat Committee member tapi supervisor takde hari ni. Seminar di UiTM Segamat. My committee pon nak pergi sabatical. Di Korea tu. Teruja aku mendengarnya. Supervisor pulak sabatical di US. Hebat lecturer aku. Semoga berjaya Dr.Law & Dr.Normaz. Gembira dapat bekerjasama dengan Dr.

Tugasan ketiga. Tak dapat dilaksanakan sebab student PhD tu tak datang fakulti. Memang silap aku sebab tak bagi tau yang aku nak datang ke FEP. Kesian kak Suraya. Tapi aku dah siapkan nota sebagai rujukan untuk beliau. Mudah-mudahan ada la sedikit yang dapat membantu akak. 

Tugasan seterusnya...
Aku nak tidur sekejap la. Rasa mengantuk sangat. Macam orang tak tidur seminggu. Mata pon bengkak sebab penggunaan secara maximum. 

4 comments:

Syafiq Ahadin said...

mohon ajar diri ini sekali. ekekekk~ untong laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

faizal mohd said...

ouh. course kita tak sama. untung apanyaaaaaaa! hehe ;)

Edy Fee said...

wha baiknya buatkan nota..nak gak

faizal mohd said...

edy fee:

nak nota subjek ape? aku buatkan nanti. hehe ;)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...