Followers

SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000+

Assalaamu'alaikum & Salam Ramadhan.


Hari ni kita bersegmen pulak deh. HAHA. =.=' Dah lama sebenarnya tak join segmen cenggini. Disebabkan zaxx tag koi, maka koi buatlah segmen ni. 


blog izzah


Follower blog ini setakat ini: 176

Nak tag sape ek? Tag mengetag ni yang risau sikit ni. Yang kena tag jgn marah ek. =.='


Koi sebenarnya tak kisah pun berapa ramai orang yang follow blog koi. Sebab memang koi suka mencarut mencoretkan sesuatu kat dalam blog koi ni. Bosan-bosan, koi menaip la kat sini. Kalau ada yang sudi baca tu, koi ucap terima kasih. Dan sesiapa yang follow tu, lagi koi ucap terima kasih. Heee~ 

tetiba ter-koi pulak. gara-gara zaxx la ni. HAHA. ^.^

28 comments:

zaxx said...

hahaha..aok koi.. takpe weyh aok membangga kan koi..hidup org kmpung koi..:)

Reena Kamarudin said...

koi pun dah buat segmen ni. kuikuikui.

ros_reeza said...

salam perkenalan :)
hai, selamat berpuasa.. Ros singgah ari segmen yg sama..
jom singgah blog Ros pula, http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

~PILOT LOVER~ said...

Done follow sini ^_^ dari segmen yg sama....
singgah and follow sy ye ^_^ slm perkenalan....

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000_31.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

salam ;) hana dtg dr segmen yang sama ;) jemput dtg balik blog hana ;) korang follow hana, hana follow balik, tp hana akan follow yang betol2 folo hana je ;) hana ley check .
jangan tipu ;) hehe.. salam kenal ;)

taqiee din said...

Salam ...Taqiee dr segmen yg sama..jom terjah kwn2 lain..:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Deary Ainn said...

Salam kenal :) ain dri segmen yg sme..
bw n flow here :) de ksmptan jom singgah cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

are_lin@yu said...

ayu singgah dan folo sini..jemputlah jadi kawan ayu juga ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

L.O.V.E.P-QaH said...

Follower #182 ;) Jom terjah sini plak:
http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-100.html

Mia Meymi said...

smoga brjaya dpt follower 1000+..
:)

✿ Nani ツღ said...

#183 followed !
Dari segment yang sama..

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

SuparMan SuaRez said...

Hai,Salam Ramadhan..Salam Kenal.
Dari Segmen Yg Sama.
Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak k

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

iena_gie said...

Salam .. dah follow kamu juga.. jemput follow kita blk ye..dari segmen sama =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

bumbumeyh said...

ieza folo sini, jemput folo ieza salam kenalan sesama blogger :D

http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Ruyi Issabelle said...

Sya follow sini... #188 jemput follow kite balik taw... :)

http://syaissabelle-silentmelody.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Thanks~

aynora nur said...

salam kenal, saya dari segmen yg sama
datang follow blog awak, t/kasih

http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

TK said...

salam... dtg dr segmen sama... singgah la blog TK pula ya...!

http://tetikusmerah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

unsecretostory said...

Datang dari segmen yang sama :)

http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Jemput singgah dan follow jugak ek .

Hazirah | Halmi said...

salam, dari segmen yg sama, singgah & follow, do followed me back okay, thanks :)

http://spiralloves.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

aNiss :):) said...

SALAM KENAL :DD

Deqla manjew said...

hye! singgah dari segmen yg sama... dah follow sini... jom singgah follow blog sy pulak... hihi.. slm kenal.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Fieza Ghulam said...

Hai, Fiza singgah sini dari segmen yg sama.
Jemput ke blog Fiza pula

http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

jom bace entri sy jom?

http://sayadalahaku.blogspot.co.uk/2012/07/kisah-abang-hero.html

cmimimim said...

dtg jejak sini tuk jadik follower baru :D

jemput singgah ye :
http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

happy to be friend n hve a nice day !~

zafirah said...

salam kenal ^_^ done follow sini
jemput singgah ye

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

haz said...

dr segmen yg same n follow sni =)

http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

matmin said...

salam , kunjungan dari segmen yg sama , done follow:)

http://keringusi.blogspot.com/2012/08/tambah-follower-blog-sampai-1000_6.html

Waalid5035 ™ said...

follower ke-#200(hehe)

salam ziarah dari segmen yang sama..

sudah menjadi follower blog ini..kalau sudi jemput singgah blog waalid..^_^
http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

Terjah Entry Terbaru Waalid SINI

Ukhuwah Fillah!

Jazakumullahu Khairan Jazak....~

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...