Followers

Contest: Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack...

Assalaamu'alaikum & Salam Ramadhan.

Hari ini, aku mahu membuat pengumuman. Bukan pengumuman raya. Mahupun pengumuman mahu berkahwin. #Eh, kesitu pulak.

Pengumaman ini kalau baca tajuk entri pun dah tau dah. HAHA =.=' Pengumuman bahawa abang Eq atau dikenali sebagai abang Eqbal Zack telah melancarkan satu perang peraduan atau dalam bahasa inggeris; contest. 

Contest tersebut, seperti yang tertera pada tajuk diataslah. nak tulis semula, penat jari-jemari ini. ;)

Hadiah untuk contest tersebut: 



Ada hamper dan duit raya. HUHU. bila dah besar panjang ni, sape nak bagi duit raya kan? Manalah tau, rezeki korang masing-masing. 

Segala peraturan contest boleh la terjah kat laman blog abang Eq di sini: TEKAN SINI
Dalam syarat tu, kena tag at least seorang blogger. Makanya sebab zaxx sangat rajin join contest, aku tag zaxx in the house. Jom zaxx join. ;)

selamat mencuba. ganbatte! ;)

1 comment:

Edy Fee said...

mmg gempak la hadiah dia..perghhh

salam blogger
nak maklumkan keputusan
MY FIRST GIVE AWAY


FEEL FREE TO VIEW

http://edyfee.blogspot.com/2012/08/keputusan-rasmi-my-first-give-away.html

jangan marah kalau tak menang yer
selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...