Followers

:: cabutan bertuah Al-Awfar ke-13::

Assalamualaikum
Hari ini aku mahu berbicara tentang 'cabutan bertuah' 
sesiapa yang tahu atau tidak tahu
bank islam ada buat cabutan bertuah
untuk pelanggan yg membuka akaun al-awfar
jadi, semalam 28hb june ada cabutan
untuk quarterly draw, hadiah utama rm200k
wow!! hadiah kedua rm20k
hadiah sampingan rm1k dan rm500

hari ni nama telah diumumkan di laman web bank islam
orang yg paling bertuah bulan ni adalah
en. abdullah bin hussain dari jerteh
nama dah sama nama ayah aku, :)

ok! nama aku takde sbg penerima utama
takpe! aku check penerima kedua, bukan jugak
check lagi kot2 dapat rm1k, pon takde jugak
check untuk rm500, takde lagi
aduhai! sedih sesedih sedihnya. :'(
memang takde rezeki la. Musnah angan-anganku. Hehe

Takpelah, belum ada rezeki la tu.
tunggu next cabutan utk monthly draw pulak
hadiah rm100k, kedua rm10k
26hb Julai
Harap-harap nama aku akan di 'pick' la
HeHe :)
next quarterly draw bulan september lak
-jangan berhenti mengharap. hehe-

:: haaa! semput!!! check nama tadi :) ::

6 comments:

Anonymous said...

he is my dad :) semalam mak call, first macam tak percaya.. then.. sbb i kat kl.. mane tahu orang nak tipu sbb macam2 sekarang kan.. tu laa .. rezeki die

Anonymous said...

btw macam mane nak check senarai name kat website bank islam? tak jumpe pun??

Anonymous said...

btw macam mane nak check senarai name kat website bank islam? tak jumpe pun??

fAizAl_85 said...

so sorry cik/encik anon. dah lama tak bukak blog. mesti awk dah check kan? tahniah sbb ayah awak menang. Harap2 luck saya leh next cabutan. :)

Anonymous said...

yea dah check. confirm die. btw thxs to your blog.. :) and good luck to you too..
*sempat tak kalau i bukak acc for this lucky draw.. haha.. kidin

fAizAl_85 said...

cabutan yg baru ni masih xde nama saya agi. huhu :)

sempat je kalau nak bukak acc. rm120 utk akaun al-awfar. mana la tau ada luck. :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...