Followers

b.a.t.t.l.e.s.h.i.p TERBAIK!

Assalamualaikum

Dah lama tak mencoretkan sesuatu disini. Boleh juga ditulis sebagai dah lama tak mencarut disini. =.=' Tiada istilah carutan dan makian disini. 

Sumber: Ehsan Google

Dah lama jugak tak menonton wayang. Last tengok wayang cerita green lantern kalau tak silap. Sangat lama tu. Biasa tengok yang download je. Tapi semalam terasa nak pergi pulak. Bukan jauh pun, dekat The Mines je. Orang kata cerita battleship best. So, teruja jugak nak tengok. 

Bagi aku, cerita ni best. Plot menarik. Walaupun tema sebegini dah terlalu banyak dan cliche. Tiada kelucahan melampau <--penting tak point ni? Hadoi =.=' Nak sinopsis cerita ni? Gugel la sendiri. 

Tapi, bunyi terlalu bingit. Bunyi dari bola-yang-ikut-suka-langgar semua benda tu sangat me-ngilu-kan. Bila besi bergesel-gesel dengan besi. Bunyi letup-letup toksah kira la. Kebaboom sana kebaboom sini. Nama pun battleship. HeHe.

Whatever it is, cerita ni memang best la. Nak tunggu versi download plak. Nak buat koleksi. HaHa.


Wassalam
-FM-



4 comments:

Camy Alya said...

ramai orang cakap cerita battleship tu best. tapi walau apa-apa pun nak jugak tunggu versi download.

kehkeh :D

faizal mohd said...

Camy Alya:

haha. betul tu. tunggu je versi download. tak lama keluar ar tu. haha :)

hancur industri perfileman hollywood tak lama lagi. haha

Uncle Jonni said...

wah!! rata2 org kata best...
ni yg x sabar nak donlod neh...
kehkehkehkeh

faizal mohd said...

Uncle Jonni:

haha. ngatkan tak sabar nak gi panggung.

dah ada versi donload tapi format cam punya. tggu format mkv or rmvb kuar. hehe

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...