Followers

:: mana satu idaman kalbu ::


wah entri macam nak memilih calon isteri plak
almaklomla umur da 26 tahun ni, pastu blom kawen agi
mestilah sensitip kalu sebot pasal kawen-mengawen ni..hehe :X

alkisahnya nak mencari kasut
bukan calon isteri..
||cari kasut pon nak kecoh kan??||

antara pilihan ku:
:: Adidas Vespa PK Lo ::


:: Nike Sweet Classic SL ::


:: Nike Main Draw ::

:: Nike Shoe Main Draw ::

:: Adidas Shoe J-Run III ::

:: Adidas Shoe Switch ::


:: Adidas Shoe Se Daily Vulc ::

design kasut pilihan aku ni lebih kurang sama jek..
simple dan cuma kombinasi warna jek agak sedikit lain..
aku xberani nak terima warna yang pelik2..
jadi pilih wrna save jek.. :P

dan masalahnya aku tak tau material nyer mcm mana..
aku tak suka kasut yang material dye ala2 plastik..
ada kasut yang surface dye macam plastik..huhu :D

kasut yang sentiasa di dalam hati
tak sempat nak beli...sedey :'(

2 comments:

Anonymous said...

saje je nak nyebok..hehe..last month sy ade beli kasut adidas SE daily vulv DB pnyer nih..tp mcm x sure sgt kasut nih ori ke x..(maklum ler..bkn nye follow sgt da latest shoes..=P) bile dah masuk lam kedai tuh teros pening..tatau nak beli kasut mane as a present for sum1..then i search google termasuk la lam kamOo pnyer blog plak..ngeee....so,antara byk2 list shoes tu mane satu kamOo beli ek?..hehe..

fAizAl_85 said...

sume tak beli lagi.hehe :) baru survey je. kdg2 tu nak beli je, mesti ada something happen cth, nak gune duit utk benda lain. hehe :)

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...