Followers

:: the legend of condor lover ::


As-salam
Bila sebut je tajuk citer cina tu,
aku rasa ramai yang tau akan drama tersebut.
drama kantonis ||atau mandarin??||
pernah disiarkan pada tahun 1998
masa ni aku tingkatan dua.
memang popular citer ni kalu kat sekolah.

the lagend of condor lover
ditayangkan di tv3 pukul 6 petang
dolu2 setiap hari pukul 6 petang,
tv3 slalu tayangkan citer cina,
plak tu mmg citer dye best2 la..

sebenarnya kawan aku paling suke citer ni
semua watak dia hafal..hahaha :)
huang rong, li ma chou, nenek sun, kungfu yunu,
sume dia tau..addicted sungguh beliau.. :P
dye suro aku cari dan download citer ni..
tapi mmg aku xjumpa2..
cari kat utube pon ada 1 adegan jek..

citer ni mmg ada banyak version,
tapi member aku nak yang hero dye richie ren..

heroin dye tak tau nama,

ni poster citer the legend of condor lover

sket je video citer ni yang aku jumpa



so sape2 yg tau katne leh donload
jgn la segan2 bgtau ek..
sian kawan aku tu,
nak sgt tgk citer ni,
mati2an suro aku cari dan donload..huhu :)

19 comments:

Anonymous said...

aku pon suke cter ni .. stat pade tu la aku suke richie ren (reena remy kamarudin)

fAizAl_85 said...

famous giler citer nie..hehe :P
start citer ni, aku suke nengok citer cina..hehe :)

ausleoz said...

pergh!! aq pun tgh cari citer ni gak....

fAizAl_85 said...

kalau ada jumpa mane2 site utk donload citer ni, share2 la ek. hehe. vcd dye tak jual..huhu

Anonymous said...

rachel ng kalau x silap heroin dier..drama ni lg best dri return of condor hero..sebab roch tu x der last scene yg dier lwn org mongol condor lover ader..

faizal mohd said...

Anon:

ROCH tu macam dah terlalu dipendekkan je jalan cerita dia.

alamak said...

sebenarnya aku tgh nostalgia tiba2 tntng citer ni memang aku suka yg versi legend of condor lover nih paling best, aku mmg tersentuh hati.. slalu menitiskan air mata kmdn tambah dgn adegan kungfu tu mmg ok tapi jalan cerita memang penuh dugaan romantis..etc susah ckp bagi yg tak ikut crita ni tahun dulu hee (aku ni laki sejati bukan lembut hee) masa aku tgk cita ni aku dah habis spm 2 tahun :) jadi klau sesiapa yang tahu tmpt download full episod legend of condor lovers versi tolong kongsi klau boleh versi video 720p/ at least 480p (taknak yg streaming, tak syok tgk) aku akan bookmark page nih dgn harapan ada yg jumpa download link full episod sekian timakasih

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=o64uhgh0bsM

tapi xde subtitle... tu br episod 1

faizal mohd said...

Alamak:

aku pon tgh menunggu if ada org kongsi link. maybe website dari taiwan ada kot citer ni. haha.
mintak tv3 ulang tayang citer ni.

faizal mohd said...

Anon:

tq for sharing.

Anonymous said...

http://www.tudou.com/playlist/id7307002.html

Anonymous said...


http://d-addicts.com/forum/torrents.php?search=may+queen&type=&sub=View+all&sort=

sek kto said...

http://www.youtube.com/watch?v=lXgGYU--Xhs&list=PLFBEBC1FD0F7FB7CE ni link dia

Anonymous said...

If some one wishes expert view on the topic of
blogging and site-building after that i propose him/her to go to see this blog, Keep up the fastidious job.


Have a look at my weblog :: games unblocked at school

admin said...

http://www.soku.com/detail/show/XNzg2MzY4


tu web untuk tonton online

ღAuni_Amauniღ said...

ni link betul...saya dah download..huhuhu
http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_145913.htm&view=previous

Anonymous said...

huhu ada tak yg sub eng. nak tgk tp tak paham chinese

Natal Leonardo said...

Legend Of The Condor Lovers..the worst tv adaptation of Jin Yong most popuLar story Return Of The Condor Heroes..
8-9 out of 10 is aLL out from the originaL noveL..u

Natal Leonardo said...

Legend Of The Condor Lovers..the worst tv adaptation of Jin Yong most popuLar story Return Of The Condor Heroes..
8-9 out of 10 is aLL out from the originaL noveL..u

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...