Followers

Hanazakari no kimitachi e

ntah nape sejak akhir2 ni suke plak nengok citer jepon..
smpaikan rumet aku perli
suroh tengok citer melayu plak..hoho
walaupon assignment banyak nak kene wat and still xsiap2 agik
n exam 3 subjects in 1 week..(matila aku)
tapi tetap ada masa watching japan's drama..hohoho
terbaru citer ni la..best n klaka
nak2 episode akhir..hoho
citer ni da lama da tapi baru dapat nengok..
thanks to firdaus a.k.a biawak cz amek kat laptop dyer..
so sesapa yang ada citer jepon boleh la pinjam ek??
arigatou gozaimasu..
chioww..

4 comments:

Nora a.k.a Aira said...

waaa abis la kalo ketagih memg xkan henti aku penah tgk citer jepun non stop 3 hari 2mlm.,..byk cd perlu dihabiskan :)

ARYN said...

lor..baru tgk ke..aku melambak ct jepun..ckp je kalu nak pnjm..aku ni dh le bukak kedai ct kot..hahaha..nakatsu sgt ensem dlm ct ni..hehe

faizal said...

nora..
betul tu..skrg aku baru nak nengok citer my boss my hero..banyak agi episode xabes,,keje still banyak agi,,hoho

aryn...
nak pinjam...
betol2..tapi sano izumi cumei..hahaha

ShaFril said...

aryn: jgn lupa knakn cas bila faizal pnjam...untung 50-50 ar hehe =P

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...