Followers

cOkE aNd pEpsI

Kenapa Orang Yahudi Tak Minum Coke dan Pepsi
Disampaikan oleh seorang sahabat.....

Assalamualaikum kengkawan...

last weekend, ada ustazah usrah kami beritahu... masa dia belajar kat
mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita... dulu ada sorang mamat
yahudi ni datang egypt to study the muslims' lifestyle kat sana
setelah serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya. dia
nak carik jalan untuk serang cara lain. tapi Alhamdulillah, dia telah
diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat mesir tu. dia
beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk
hapuskan keturunan umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di
dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men &
women. menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb
diorg tahu apa kandungan kat dalamnya and since jew is agama
keturunan, diorg tak nak le mandul! kalau korang pernah terima
forwarded email pasal bertapa acidicnya coke tu sampai boleh dissolve
tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci
toilet! and for ladies, kalau minum coke boleh cause menstruation if
you're a wee bit late. so kalau minum banyak & atthat time baru lekat
zuriat, ada chances keguguran le, kan ? Therefore, untuk kemakmuran
umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies,
pls stop drinking & buying coke & pepsi.
Allahuakbar!

sUmbEr:syok.org

3 comments:

aryn hazis said...

wa, skt mata eden..xde wrna len ke..heee

fAizAl_85 said...

ok kE wArnE niE??hEhEhE

ShaFril said...

bahaya ni...nsb baik aku dh lma xmnm...kna boikot ni...baik mnm kopi radix or tongkat ali lg bgs muahaha =P

:: link entri ::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...